Välkommen!

6 september 2012

Höstens liv i bilder!

Jag är sedan Februari blodgivare och det är fantastiskt att ge blod och känna att jag gör något bra för andra människor som behöver det, jag har den blodgruppen som heter o- (noll negativ) som är ganska ovanlig men ändå bäst för den kan ge blod till alla men jag kan bara ta emot blod från samma grupp som mig.
 
 
Jag är där ca var 3 månad och det tar bara en 20 min sen är det färdigt..efteråt mår jag så bra dels för att jag har fått lite mindre blod i omlopp i min kropp men även för att jag har gjort något bra som sagt för andra! Ge blod du med!! 

Nu när hösten kommer sätter även min skola igång i gen och det ska bli så kul..jag ska fortsätta på Sverigehälsan uppe i Stockholm och denna gång blir det till Kostrådgivare så nu sätter jag mig med en go kopp te och mina böcker i regnrusket här i Götet!

Älskar att träna som alla vet och det bästa med hösten är när Friskis & Svettis nya pass kommer och man får nya ledare och nya utmaningar på passen..jag vill ju alltid gå på alla roliga pass de första veckorna fram tills jag hittar mina favoriter...min nya hook är Indoor Walking som är att man går på en crosstrainer ihop med en instruktör och det är olika nivåer och allt sånt..typ som spinning...jag gillar även TMI som är träning med instruktör och det blir lite som en PT lektion..

Denna bild är när jag i somras hade besök av två härliga killar från Stockholm som tillbringade 11 timmar hos mig och tog reda på allt om mig, mitt liv vad jag gillar och inte gillar sen rotade dom runt i min lägenhet och verkligen typ gjorde allt för att få mig att trivas och framstå som den perfekta flickvännen....P.S..mer info kommer under hösten D.S

Sommar...Höst..jag vet inte vad jag ska sammanfatta denna sommar med..i Juli fick jag tända ljus och ta på mig filt för att inte frysa..det är ju fel...men mysigt var det..nu när hösten är här kommer detta bli något jag ser fram emot..gärna efter hård träning och med någon mysig ;)

Älskar soluppgångqar och solnedgångar...har fått uppleva många fina stunder av detta i sommar! Det är magiskt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar