Välkommen!

10 maj 2012

Grus, bomull, vadd, skavsår & feber

Det känns ibland som är livet är lite omtumlande och att det sker snabba förändringar och händelser både positiva och negativa...sen ibland står livet stilla och inget nytt och spännande händer, men samtidigt inget otäckt heller..livet bara är just så som du är nöjd med det...idag när jag åkte från Flen hem till Göteborg igen slog tanken mig, hur bra mitt liv egentligen är JUST NU! Det är viktigt att jag uppskattar det jag har JUST NU! men hur ofta kommer man ihåg att göra det, jo det är ofta när det händer något negativt, men även ibland när det händer något positivt..
Jag tycker att det kanske just för tillfället känns bra, jag har ett jobb, en lägenhet med mina egna saker, 4 katter som har det underbart hos min mormor som tar hand om dom, en bra utbildning och otroligt omtänksamma vänner, jag bor i en stad som jag trivs i och jag får träna och äta det jag själv vill, jag har en egen bil som jag kan köra vart och när jag vill..jag vet vad jag vill med mitt liv och vad jag framförallt inte vill längre och det är ingen som kan ändra på det..MEN...ibland känns det som om jag har grus i ögonen och inte kan se klart..jag försöker få bort det men det blir som en dimma framför mina ögon, det känns även ibland som om jag har vadd i öronen, jag hör men inte helt klart vad folk säger till mig, det blir liksom lite otydligt i vissa meningar och ord, vill bara rycka bort vadden och höra allt i klartext..
det känns även som om jag har bomull i hjärnan..det går inte in det som jag lär mig eller vad folk säer till mig, det studsar omkring där inne men får inget fäste.
I hjärta har jag skavsår, det gör ont i vissa situationer och ibland blöder det och blir värre, då sätter jag på ett plåster och hoppas att det ska läckas, men det lossnar lite i kanterna hela tiden..superlim kanske funkar? När det kommer till febern så ibland känner jag sån värme så att jag blir alldeles svettig och överväldigad..det kommer från mina kära vänner..men ibland är det kallt och jag fryser...då gäller det att komma tillbaka till att LIVET ÄR NU & DET ÄR GÖTT BRA!!!

2 kommentarer:

  1. Leva i nuet och uppskatta det vi har framför näsan, läskigt att mina bloggfunderingar i dag gått i samma banor som dina, dock har jag inte fått ut dom än ;)Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja marina det är så när vi är på samma nivå då hamnar tankarna i samma fack i hyllan... Tack för denna vecka!

      Radera